• News

Сезон в Ер-Ріяді стартував ефектним відкриттям, перемога Бетербієва

Ер-Ріядський сезон 2024 року відкривається видовищним боєм між боксерами-важковаговиками Бетербієвим та Біволом.
Короткий зміст статті:
  • Сезон в Ер-Ріяді відкривається запальним концертом за участю легенд хіп-хопу та RNB Сіари, Бусти Райз та Міссі Елліотт.
  • Вболівальники з нетерпінням чекали на бій між чемпіонами у важкій вазі Артуром Бетербієвим та Дмитром Біволом за IV "Королівський поєдинок". Перемогу в поєдинку здобув Бетербієв.
  • Такі спортивні заходи підкреслюють ширшу стратегію Саудівської Аравії, спрямовану на диверсифікацію економіки королівства від нафтової галузі та утвердження себе як привабливого туристичного напрямку.

Сезон 2024 року в Ер-Ріяді розпочався вражаючою церемонією відкриття, яка підготувала підґрунтя для незабутньої події. На урочистому відкритті були представлені електризуючі виступи легенд хіп-хопу та R’n’B Міссі Елліотт, Сіари та Бусти Райз. Відвідувачі стали свідками сліпучого світла, музики та розваг, оскільки ця подія ознаменувала початок серії фестивалів та заходів. Вони проходили в 14 зонах, в тому числі на бульварі Світ, бульварі Сіті і в парку Аль-Сувейді. Відкриття сезону 2024 в Ер-Ріяді мало приголомшливий успіх і зібрало натовпи людей з усього світу. Оскільки різні зони пропонували різноманітні атракціони, кожен знайшов щось для себе. Відповідно, сім’ї насолоджувалися тематичними парками, в той час як шукачі гострих відчуттів стікалися до зон пригод. Насичена програма включала концерти, культурні фестивалі та інтерактивні виставки, обіцяючи нескінченні розваги протягом усього сезону.

IV Королівський двобій: Бетербієв проти Бівола

Однією з найяскравіших подій Ер-Ріядського сезону став IV “Битва за коронув якому відбувся довгоочікуваний бій між Артуром Бетербієвим та Дмитром Біволом. Цей поєдинок став вирішальним у визначенні першого беззаперечного чемпіона в напівважкій вазі епохи чотирьох поясів. Вболівальники з нетерпінням чекали на цей поєдинок, і він не розчарував. Бетербієв є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF і WBO. З іншого боку, Бівол – колишній чемпіон WBA і боксер у напівважкій вазі. Бетербієв та Бівол продемонстрували виняткову майстерність та рішучість, що зробило цей поєдинок незабутнім. Однак обидва боксери також висловили свою зацікавленість у матч-реванш. “Якщо у мене буде така можливість, то так”, – зазначив Бівол. “Це моя мрія – бути беззаперечним”. Він також привітав Бетербієва і висловив своє бажання провести кращий бій. “Я зробив свою роботу, – сказав він. “Я відчував, що можу зробити краще – я завжди міг зробити краще. Це просто деякі думки суддів. Вітаю, Артуре. Він виграв”. Тим часом, Бетербієв визнав майстерність Бівола, але наголосив на своїй перемозі. “Це був важкий бій, тому що Дмитро теж чемпіон світу, – прокоментував Бетербієв. “У нього хороші навички, кращі, ніж у мене. Але сьогодні Аллах обрав мене”. Ще одна спортивна подія, яка відбудеться під час сезону в Ер-Ріяді – WWE Crown Jewel 2024. На ньому відбудуться захоплюючі поєдинки між чемпіоном WWE Коді Роудсом та чемпіоном світу у важкій вазі Гюнтером, серед інших.

Економічний та культурний вплив Ер-Ріядського сезону

Сезон в Ер-Ріяді 2024 – це не лише розвага, він також приносить значні економічні вигоди. Приплив туристів стимулює місцевий бізнес, створюючи нові робочі місця та стимулюючи економіку. Крім того, подія відіграє вирішальну роль у позиціонуванні Саудівської Аравії як світового центру спорту та розваг. Головне управління розваг Саудівської Аравії відіграє важливу роль в організації цих заходів, сприяючи культурному обміну та демонструючи гостинність королівства.

Майбутні перспективи та розвиток сезону в Ер-Ріяді

Забігаючи наперед, Riyadh Season обіцяє ще більше захоплюючих подій та розробок. Бачення королівства включає в себе утвердження себе як провідного місця для міжнародного спорту та розваг. Майбутні плани передбачають розширення спектру атракцій та покращення вражень для відвідувачів. Завдяки постійним інвестиціям та ініціативам Саудівська Аравія знаходиться на шляху до досягнення цих амбітних цілей. Запуск сезону 2024 року в Ер-Ріяді та коронація Артура Бетербієва як беззаперечного чемпіона у напівважкій вазі стали історичним моментом для Саудівської Аравії. Поєднання розваг світового класу та спортивної досконалості підкреслює прагнення королівства стати світовим центром розваг.

Фото: Саудівське агентство преси